Friday, December 12, 2008

WHAT I LUV ABOUT CHICAGO

I LIKE CHICAGO WEATHER! EVEN THOUGH THE WEATHER IS CONFUSING I STILL LIKE IT. BECAUSE I WOULDN'T WANT IT TO BE COLD ALL YEAR ROUND LIKE ALASKA. I ALSO WOULDN'T WANT IT TO BE HOT ALL THE TIME LIKE FLORIDA. I LIKE FOR THE WEATHER TO SWITCH UP BECAUSE I LOCVE TO SWITCH UP MY FASHION. I CAN WEAR MY CUTE LITTLE SHORTS IN THE SUMMER. THEN WEAR MY PRETTY COAT WITH A MATCHING SCARF IN THE WINTER. I LOVE CHICAGO WEATHER BECAUSE IT NEVER STAYS THE SAME. YOU NEVER KNOW WHAT TO EXPECT!!

Thursday, December 4, 2008

MY ULTIMATE DRIVING EXPERIENCE:







Once upon a time I was riding in my ruby red B.M.W with black tents. I like to call her "CHERRY". Cherry sits on 24inch rims and has red and black interior. She has fur seats and leather floor mates. My husband and I were on our way to the BET Awards, aw did i forget to mention that my husband was Pharrell?!!! We had to hit the mall first so he can glamour me with gifts and treat me like a Queen. of course we had to have plenty of security because plenty of fans wanted autographs. after we left the mall we hopped back in Cherry and headed to the BET Awards. on our way to the Awards we had to pick up Nelly, Romeo, Rhianna,Chris Brown,Monica, and T.I. Yes i know the car was packed so i had to switch to my all black on black Hummer. I call him "Midnight", he sits on 26inch rims and has black tents with black interior. we were all packed up and headed to the BET Awards to make our entrance.

Monday, December 1, 2008

WHAT IS THE BRAVEST THING YOU EVER DONE?THE BRAVEST THING


THE BRAVEST THING I EVER DONE WAS COACH SOMEONE ON WHAT WAS THE CORRECT PROCEDURES AT WORK. THIS IS BRAVE TO ME BECAUSE I NEVER REALLY SAY ANYTHING TO ANYONE WHEN I SEE THEM DOING PROCEDURES WRONG. BUT LATELY I'VE BEEN ABLE TO CORRECT THEIR MISTAKES. EVERYONE IS SURPRISE TO HEAR ME COACH BECAUSE I NEVER DONE IT I JUST NORMALLY KEEP QUIET. I ACTUALLY ENJOY BEING BRAVE BECAUSE I NOW HAVE HIGHER RESPECT FROM MY EMPLOYERS AND BETTER VIEWING,THEY SEE WHERE I'M COMING FROM.THIS IS A BRAVE MOMENT IN MY LIFE.